THH far/barn bootcamps

Vi er glade for at kunne åbne op for et nyt koncept nemlig vores far/barn bootcamp. Forløbet er tiltænkt alle fædre (medmødre eller partnere), der er på barsel med deres baby, som ønsker en sund og aktiv barsel. Du og din baby er tilmeldt et lille lukket hold bestående af 4 deltagere + babyer, der træner 2 x ugen på faste dage og et fast tidspunkt. Træningen er blanding af funktionel og benhård konditions- og styrketræning. Formålet er, at du kan slå hovedet fra og ikke skal tage stilling til, hvad dagens træning skal bestå af. Det overlader du til vores kompente trænere, der sørger for en sjov og varieret træning, hvor du får trænet hele kroppen, bliver rettet, så teknikken er i orden og bliver presset til det yderste.

Cecilie Roelsgaard er hovedansvarlig for forløbene og har med sin baggrund fra Idræt samt fysioterapi de bedste forudsætninger for at sammensætte det bedste forløb for dig uanset niveau.

KOMMENDE FORLØB:

Vinter/forår 2024 (uge 6-12):

Fra mandag d. 5. februar 2024 med sidste træning er onsdag d. 20. marts 2024.

Hold 1: Mandag og onsdag kl. 13

Pris: 4375 kr

TILMELDING:

Ønsker du en plads på holdet skal du sende en mail til info@thehealthhub.dk med følgende oplysninger* 

Navn på dig selv og din baby: 

Alder (på dig selv og din baby):

Adresse:

Post nr. og by:

Telefon nr.:

Mail:

Træningserfaring:

Evt, skader (inkl. spiseforstyrrelser):

Ønsker du at betale i 1, 2 eller 3 rater:

*Du betaler selvfølgelig kun for den træning der bliver afviklet af THH. Er din træner forhindret i at gennemføre en træning grundet sygdom eller lignende vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en vikar til holdet. Skulle THH blive nødt til at aflyse en træning vil du blive kompenseret for denne træing. 

Er du forhindret i at deltage i en træning, så kompenseres der ikke for dette og det er ikke muligt at træne med på et andet hold. Ferie og sygdom meldes direkte til din træner. Det forventes, at du melder afbud såfremt du er syg, så vi ikke spreder sygdom på holdene.

I forbindelse med et medlemskab mv. hos The Health Hub behandler The Health Hub en række personoplysninger om Medlemmet, som er nødvendige for at indgå og opfylde Medlemsaftalen og for at kunne kommunikere med Medlemmet. The Health Hub behandler samtlige personoplysninger i henhold til gældende dansk lovgivning. De registrerede personoplysninger omfatter blandet andet stamdata, medlemsskab, fremmøde til træning, eventuelle rykkergebyrer og udeblivelser med videre.

Find de øvrige betingelser for medlemskab i The Health Hub her.