The Health Hub Gruppetræning

The Health Hub Gruppetræning er et medlemskab til dig, der ønsker, at komme i dit livs form og holde fast i den sunde rutine. Du er tilmeldt et lille lukket hold, der træner 2 x ugen på faste dage og et fast tidspunkt. Træningen er blanding af funktionel og benhård konditions- og styrketræning. Formålet er, at du kan slå hovedet fra og ikke skal tage stilling til, hvad dagens træning skal bestå af. Det overlader du til vores kompente trænere, der sørger for en sjov og varieret træning, hvor du får trænet hele kroppen, bliver rettet, så teknikken er i orden og bliver presset til det yderste.

Du træner kun en time, så du kan lige så godt få mest muligt ud af den tid, som du har afsat til at træne. Det er vigtigt for os, at du føler dig set og at du bliver presset på det niveau der passer til dit udgangspunkt. Da du indgår som en del af lille hold er der netop mulighed for at tage hensyn og tilpasse træningen til dig og give dig alternative øvelser ved behov som f.eks. i forbindelse med en gammel knæskade, en graviditet eller lignende. Dog er det vigtigt at understrege, at det er holdtræning, hvorfor du indgår som et del af et hold og ikke 1:1 træning.

Har du skader eller spørgsmål til forløbet, så er du velkommen til at sende os en mail. Så kontakter vi dig og finde ud af om dette forløb er det rigtige for dig.

Vi tilbyder følgende THH Gruppetræningsforløb:

Hold 1: Mandag og onsdag kl. 6-7 (Sara/Michael – fra 1/10-24 Josephine/Michael) – venteliste

Hold 2: Mandag og onsdag kl. 7-8 (Sara/Michael – fra 1/10-24 Josephine/Michael) – venteliste

Hold 3: Tirsdag og torsdag kl. 6-7 (Sara/Josephine – fra 1/10-24 Marie/Josephine) – venteliste

Hold 4: Tirsdag og torsdag kl. 7-8 (Sara/Josephine – fra 1/10-24 Marie/Josephine) – venteliste

Hold 5: Tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 (Sara/Michael – fra 1/10-24 Josephine/Michael) – venteliste

Hold 6: Tirsdag og torsdag kl. 17.30-18.30 (Sara/Michael – fra 1/10-24 Josephine/Michael)

Pris: 600 kr/uge (for 2 x træning)

Prøvetime: Såfremt holdet ikke er fuldt booket, så er det muligt at købe en prøvetime til 300 kr. Max én prøvetime pr. person.

For tilmelding bedes du sende en mail til info@thehealthhub.dk med følgende oplysninger*:

Navn: 

Adresse:

Postnr. og by:

Mail: 

Telefon:

Alder: 

Træningserfaring:

Evt. skader (inkl. spiseforstyrrelser):

Ønsket opstartsdato:

Prioriteret ønsker til hold: 

Du er først tilmeldt holdet, når du har modtaget og derefter bekræftet mail fra os med tildeling af plads.

Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

* THH Gruppetræning er et medlemskab, hvor der er træning hele året. Der afvikles dog ikke træning på helligdage, imellem jul og nytår (inkl. d. 1/1) samt uge 28, 29 og 30. Du betaler kun for den træning der bliver afviklet af THH. Er din træner forhindret i at gennemføre en træning grundet sygdom eller ligende vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en vikar til holdet. Skulle THH blive nødt til at aflyse en træning kompenseres der økonomisk for dette den efterfølgende måned.

Betalingen foregår forud for hver måned. Der er løbende måned + en måneds opsigelse af din plads.

Er du forhindret i at deltage i en træning, så kompenseres der ikke for dette og det er ikke muligt at træne med på et andet hold. Ferie og sygdom meldes direkte til din træner. Det forventes, at du melder afbud såfremt du er syg, så vi ikke spreder sygdom på holdene.

I forbindelse med et medlemskab mv. hos The Health Hub behandler The Health Hub en række personoplysninger om Medlemmet, som er nødvendige for at indgå og opfylde Medlemsaftalen og for at kunne kommunikere med Medlemmet. The Health Hub behandler samtlige personoplysninger i henhold til gældende dansk lovgivning. De registrerede personoplysninger omfatter blandet andet stamdata, medlemsskab, fremmøde til træning, eventuelle rykkergebyrer og udeblivelser med videre.

Find de øvrige betingelser for medlemskab i The Health Hub her.