THH 8 ugers mor/barn-bootcamps:

Som nybagt mor kan det være svært at få prioriteret sin egen træning og det er ofte forbundet med stor usikkerhed. For hvordan kommer du egentlig sikkert tilbage i form efter en fødsel? I små lukkede hold bestående af 4 mødre vil vi guide dig effektivt og sikkert (tilbage) i topform. De 8 ugers forløb består af 2 ugentlige træninger. Forløbet er for dig, der er på barsel og er godkendt af din læge til din 8 ugers undersøgelse. Løbende information om omstart og tilmelding. Send os en mail på info@thehealthhub.dk for info og venteliste til kommende forløb.

Pris for 8 uger 5500 kr. (kan betales i 1, 2 eller 3 rater)

Kommende forløb:

Alle vores 8 ugers THH mor/barn forløb starter med 1,5 times oplæg, der bliver afviklet af både Cecilie Roelsgaard og Sara Jin Smidt. Cecilie er hovedansvarlig for vores mor/barn forløb, er uddannet fysioterapeut og har en bachelor fra Idræt. Cecilie har igennem de seneste år specialiseret sig i træning under og efter graviditeten. Sara har en baggrund som cand.scient i Human Ernæring og har mere end 15 års erfaring som kostvejleder og træner herunder også mor/barn forløb. Du kan læse mere om dem her.

Til opstarten vil der ikke blive afviklet træning, men her vil vi introducere jer til kost og træning efter en graviditet med særligt fokus på at få bækken og knib med i træningen. Desuden vil Cecilie vil lave en individuel undersøgelse af hver enkel deltager for at undersøge, hvorvidt dine mavemuskler har samlet sig og det vil være muligt at få målt sin fedtprocent, hvis du ønsker det af Sara.

Sensommer 2024 (uge 32-39):

Fra mandag d. 5. august 2024, hvor vil være en opstart på ca. 2 timer og sidste træning er onsdag d. 25. september 2024

Hold 1: Mandag og onsdag kl. 9.00

Hold 2: Mandag og onsdag kl. 10.00 (fuldt booket)

Hold 3: Mandag og onsdag kl. 11.00 (fuldt booket)

Hold 4: Mandag og onsdag kl. 12.00

Hold 5: Mandag og onsdag kl. 13.00

Pris 5500 kr. (kan deles op i rater)

Efteråret 2024 (uge 40-48 NB! Ingen træning i efterårsferien i uge 42):

Fra mandag d. 30. september 2024, hvor vil være en opstart på ca. 2 timer og sidste træning er onsdag d. 27. November 2024

Hold 1: Mandag og onsdag kl. 9.00

Hold 2: Mandag og onsdag kl. 10.00

Hold 3: Mandag og onsdag kl. 11.00

Hold 4: Mandag og onsdag kl. 12.00

Hold 5: Mandag og onsdag kl. 13.00

Pris 5500 kr. (kan deles op i rater)

TILMELDING:

Ønsker du en plads på holdet skal du sende en mail til info@thehealthhub.dk med følgende oplysninger* 

Navn på dig selv og din baby: 

Adresse:

Post nr. og by:

Telefon nr.:

Mail:

Alder (på dig selv og din baby):

Antal fødsler og alder på evt. ældre børn:

Fødslen vaginalt eller kejsersnit:

Evt. komplikationer under graviditeten:

Skader (også fra før graviditet):

Fødslen med få ord:

Træningsstatus før og under graviditet samt evt. efter fødslen:

Prioriteret ønsker til hold: 

Ønsker du at betale i 1, 2 eller 3 rater:

*Du betaler selvfølgelig kun for den træning der bliver afviklet af THH. Er din træner forhindret i at gennemføre en træning grundet sygdom eller lignende vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en vikar til holdet. Skulle THH blive nødt til at aflyse en træning vil du blive kompenseret for denne træing. 

Er du forhindret i at deltage i en træning, så kompenseres der ikke for dette og det er ikke muligt at træne med på et andet hold. Ferie og sygdom meldes direkte til din træner. Det forventes, at du melder afbud såfremt du er syg, så vi ikke spreder sygdom på holdene.

I forbindelse med et medlemskab mv. hos The Health Hub behandler The Health Hub en række personoplysninger om Medlemmet, som er nødvendige for at indgå og opfylde Medlemsaftalen og for at kunne kommunikere med Medlemmet. The Health Hub behandler samtlige personoplysninger i henhold til gældende dansk lovgivning. De registrerede personoplysninger omfatter blandet andet stamdata, medlemsskab, fremmøde til træning, eventuelle rykkergebyrer og udeblivelser med videre.

Find de øvrige betingelser for medlemskab i The Health Hub her.