The Health Hub team

Sara Jin Smidt – på barsel fra hold fra 1/10 2024

Sara er ejer af The Health Hub og har en baggrund som cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Sara har arbejdet som holdinstruktør, kostvejleder og personlig træner i næsten 20 år og har over 15.000 timers erfaring som kostvejleder og træner. Desuden forfatter til 2 sundhedsbøger samt står bag podcasten “En sundhedspodcast”.

Sara underviser THH Gruppetræning, THH Mandehold, THH mor/barn, THH slanke-bootcamps og er ansvarlig for THH kostvejledning og THH slanke-bootcamps.

Cecilie Öhman Roelsgaard

Cecilie er uddannet fysioterapeut og har desuden en bachlor i Idræt fra Københavns Universitet. Cecilie har arbejdet som fysioterapeut i over 8 år, hvor hun har lang erfaring med en bred vifte af problematikker, herunder idrætsskader hos både motionister og eliteatleter. Hun igennem mange år haft holdundervisning for knæ- og skulderpatienter samt graviditets- og efterfødselshold. Cecilie har arbejdet målrettet med behandling- og træning af kvinder før, under og efter graviditet. Herunder specialisering indenfor rectus diastase og funktionel træning.

Cecilie er ansvarlig for afvikling af THH mor/barn forløb + THH far/barn forløb og så kan du booke hende til personlig træning i kombination med fysioterapi.

Pernille Skanning

Pernille er The Health Hubs kostvejleder. Pernille er ved at afslutte sin professionsbachelor i Ernæring og Sundhed ved Metropol og kan bookes til 1:1 kostvejledning, hvor hun igennem det senest år har specialiseret sig i THH kostprincipper. Desuden hjælper hun med kostvejledningen på THH Slankebootcamps.