THH Mandehold

The Health Hub Gruppetræning er et medlemskab både for mænd og kvinder, men der har været efterspørgsel på et rent mandehold, så det er hermed oprettet. THH Mandehold til dig, der ønsker, at komme i dit livs form og holde fast i den sunde rutine. Du er tilmeldt et lille lukket hold, der træner 1 x ugen på en fast dag og et fast tidspunkt. Træningen er blanding af funktionel og benhård konditions- og styrketræning. Formålet er, at du kan slå hovedet fra og ikke skal tage stilling til, hvad dagens træning skal bestå af. Det overlader du til vores kompente trænere, der sørger for en sjov og varieret træning, hvor du får trænet hele kroppen, bliver rettet, så teknikken er i orden og bliver presset til det yderste.

Du træner kun en time, så du kan lige så godt få mest muligt ud af den tid, som du har afsat til at træne. Det er vigtigt for os, at du føler dig set og at du bliver presset på det niveau der passer til dit udgangspunkt. Da du indgår som en del af lille hold er der netop mulighed for at tage hensyn og tilpasse træningen til dig og give dig alternative øvelser ved behov som f.eks. i forbindelse med en gammel knæskade eller lignende. Dog er det vigtigt at understrege, at det er holdtræning, hvorfor du indgår som et del af et hold og ikke 1:1 træning.

Har du skader eller spørgsmål til forløbet, så er du velkommen til at sende os en mail. Så kontakter vi dig og finde ud af om dette forløb er det rigtige for dig.

Hold 1: Tirsdag kl. 8.00 – afvikles af Sara – fra 1/10-24 Marie

Hold 2: Torsdage kl. 8.30 – afvikles af Sara – fra 1/10-24 Josephine

Pris: 300 kr/uge (for 1 x træning)

Prøvetime: Såfremt holdet ikke er fuldt booket, så er det muligt at købe en prøvetime til 300 kr. Max én prøvetime pr. person.

For tilmelding og mere info om holdopstart send en mail til info@thehealthhub.dk

Det med småt: THH Gruppetræning er et medlemskab, hvor der er træning hele året. Der afvikles dog ikke træning på helligdage, imellem jul og nytår (inkl. d. 1/1) samt uge 28, 29 og 30. Du betaler kun for den træning der bliver afviklet af THH. Er din træner forhindret i at gennemføre en træning grundet sygdom eller ligende vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en vikar til holdet. Skulle THH blive nødt til at aflyse en træning kompenseres der økonomisk for dette den efterfølgende måned.

Betalingen foregår forud for hver måned. Der er løbende måned + en måneds opsigelse af din plads.

Er du forhindret i at deltage i en træning, så kompenseres der ikke for dette og det er ikke muligt at træne med på et andet hold. Ferie og sygdom meldes direkte til din træner. Det forventes, at du melder afbud såfremt du er syg, så vi ikke spreder sygdom på holdene.

Find de øvrige betingelser for medlemskab i The Health Hub her.